KATTEN TER ADOPTIE

Sharky

Sharky is de naam. Zacht, grijs, slank, atletisch. Je zult mij dan ook vaak springend en rennend aantreffen. Als jij mij komt opzoeken dan spring ik zo op je schoot! Je zult zien dat ik niet alleen heel sportief ben maar ook aanhankelijk en lief.

Carly

Ik ben Carly en ik krijg vaak te horen dat ik mooi ben. Dat is natuurlijk niet voor niets: kijk maar naar mijn vacht en al die kleuren, zijn ze niet prachtig? Ik ben niet alleen mooi maar ook speels! Ik ben gek op alle speeltjes maar het liefst jaag ik achter ballen aan. Als ik ben uitgespeeld houd ik ook van mijn rust en kan ik goed alleen zijn.

Nino & Maui

Hoi! Wij zijn Nino en Maui en we zijn beste vrienden. Je zult ons dan ook vaak samen zien! Onze schattige koppen en hartverwarmende persoonlijkheid zullen jouw hart doen smelten.

Red

Hallo, ik ben Red en sta hier bekend als de mucho macho kater. Als je naar mij kijkt dan begrijp je waarom: ik ben groot en breed, ik ben knap (zeg maar gerust ‘indrukwekkend’) en mijn vacht is simpelweg prachtig! Ik weet wat ik wil en ben ik niet bang om dat kenbaar te maken. Waarom ik geen baasje heb? Geen idee, de mensen weten niet wat ze missen!

Phoebe

Ik ben Phoebe, de ‘mooie rooie’ van de cathouse. Ik ben heel lief en houd van knuffelen. Ook houd ik van spelen met mijn maatjes. Ik ben snel tevreden en zal je dat altijd laten merken door luid te spinnen op jouw schoot.

Spooky

Hey, ik ben Spooky maar ik ben allesbehalve eng! Ik houd van spelen, rondrennen, springen en strekken; ik ben een hele sportieve kat! Oh, en ik kan ook heel hard spinnen. Zeg nou zelf, zie ik er niet schattig uit?

Bandit

Hoi, ik ben Bandit, de kleine deugniet van het asiel! Het liefst klim ik hoog in de bomen en ik vind het stiekem heel leuk om andere katten een beetje te plagen. Maar zoals het een echte kat betaamt, kan ik ook best genieten van een momentje alleen.

Raul

Mijn naam is Raul en ik ben een rustige kater. Het liefst zit ik ergens hoog zodat ik al het reilen en zeilen van het asiel kan meemaken. Kom eens op bezoek, ik ben best heel aardig! Pootje van Raul.

Mickey

Ik ben Mickey, ontzettend liefdevol maar ook een tikkeltje kieskeurig. Ik ga niet zomaar bij iedereen op schoot maar als ik jou eenmaal heb gekozen dan kun je verzekerd zijn van heel veel knuffels! Word jij mijn nieuwe maatje? Liefs van Mickey.