VIRTUELE ADOPTIE

Branca

Hoe kun je nou niet verliefd worden op Branca? Een blik van haar is genoeg! Een ontzettend lieve dame die niets liever wil dat bij je op de bank kruipen.

Hector

Hector is al een tijdje bij ons. Wij snappen niet zo goed waarom! Deze knappe man verdient een thuis waar zijn lieve karakter helemaal tot zijn recht komt.

Frisky

Vriendelijk en extrovert..een allemansvriend..dat is Frisky!

Billie

Een rustige oude heer, makkelijk in de omgang. Billy kan goed alleen zijn.

Frank

Frank is een lieve, rustige, zachtaardige jongen. Hij wil niets liever dan een warm gezin waar hij helemaal thuis mag horen.

Delia

Delia is lief en schattig..maar..oh..wat kan ze  ondeugend zijn! Laat je niet verleiden door die lieve ogen en haar zachte vacht. Delia is een boefje.

Dante

Klaar om deze knappe heer te ontmoeten? Zijn naam is Dante en hij is gek op mensen. Kom maar op met die knuffels!

Chula

Chula is een hele blije meid. Het buitenleven maakt haar nog blijer! Zoek je een hond om lekker mee ta wandelen? She’s your girl! Daarnaast is ze lekker onafhankelijk.

Darla

Niet alleen een mooie dame maar heel lief en makkelijk in de omgang. De beste kwaliteiten in 1 hond!

Sharky

Sharky is de naam. Zacht, grijs, slank, atletisch. Je zult hem dan ook vaak springend en rennend aantreffen. Pas maar op, hij springt zo op je schoot! Dan merk je al snel dat hij ook een hele lieve, aanhankelijke kant heeft.

Carly

Carly krijgt vaak te horen dat ze mooi is. Dat is natuurlijk niet voor niets: kijk maar naar haar vacht en al die kleuren, zijn ze niet prachtig? Ze is niet alleen mooi maar ook speels! Ze is gek op alle speeltjes maar het liefst jaagt ze achter ballen aan. Ze kan goed alleen zijn.

Nino & Maui

Nino en Maui zijn beste vrienden. Je zult ze dan ook vaak samen zien! Die schattige kopjes en hartverwarmende persoonlijkheid zullen jouw hart doen smelten!

Red

Red is de mucho macho kater van het asiel. Als je hem ziet begrijp je meteen waarom: hij is groot, hij is breed, hij is knap (zeg maar gerust ‘indrukwekkend’) en zijn vacht is simpelweg prachtig! Hij weet wat hij wil en is niet bang om dat kenbaar te maken. Waarom hij geen baasje heeft? ‘Geen idee, de mensen weten niet wat ze missen!’ aldus Red.

Phoebe

Phoebe is die ‘mooie rooie’ van de cathouse. Ze is heel lief en houdt van knuffelen. Ze is snel tevreden en zal je dat altijd laten merken door luid te spinnen op jouw schoot.

Spooky

Haar naam is Spooky maar ze is allesbehalve eng! Ze houdt van spelen, rondrennen en springen..kortom een hele sportieve dame! Oh, ze kan ook heel hard spinnen. Zeg nou zelf, ziet ze er niet schattig uit?

Bandit

Ik ben Bandit, de kleine deugniet van het asiel! Het liefst klim ik hoog in de bomen en ik vind het stiekem heel leuk om andere katten een beetje te plagen. Maar zoals het een echte kat betaamt, kan ik ook best genieten van een momentje alleen.

Mickey

Mickey is ontzettend liefdevol maar ook een tikkeltje kieskeurig. Hij gaat niet zomaar bij iedereen op schoot maar als hij jouw eenmaal heeft gekozen dan kun je verzekerd zijn van heel veel knuffels! Word jij zijn nieuwe maatje?